Advertisement

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı - Ylyrkm9a0l910m - Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı - Ylyrkm9a0l910m - Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı.. İşte yangın ile ilgili tüm ayrıntılar. Haberler gündem haberleri son dakika. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu.

Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

V2ctr44apwzknm
V2ctr44apwzknm from iasbh.tmgrup.com.tr
Galeri video canlı yayın gündem asayiş siyaset spor sağlık eğitim yaşam ekonomi ticaret. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Üç bakan yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. İşte yangın ile ilgili tüm ayrıntılar. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma.

Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı?

Haberler gündem haberleri son dakika. İşte yangın ile ilgili tüm ayrıntılar. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. 27 haziran 2020, 16:13 0 yorum. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Alevlerin yerleşim yerlerine yaklaşması nedeniyle çok sayıda bina tahliye edildi. Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. 3 manavgat'taki orman yangılarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. İşte yangın ile ilgili tüm ayrıntılar. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı.

39o7x80sskaypm
39o7x80sskaypm from i2.cnnturk.com
Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. .turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen son dakika felaket haberiyle sarsıldı. Üç bakan yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek canlı yayında açıklamalarda bulundu. Ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Alevlerin yerleşim yerlerine yaklaşması nedeniyle çok sayıda bina tahliye edildi. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı.

Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda.

Büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek canlı yayında açıklamalarda bulundu. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Bekir pakdemirli orman yangını son dakika. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Üç bakan yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. Antalya son dakika haberleri : Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. İşte yangın ile ilgili tüm ayrıntılar. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Alevlerin yerleşim yerlerine yaklaşması nedeniyle çok sayıda bina tahliye edildi.

Wixlptnl6hbem
Wixlptnl6hbem from iatkv.tmgrup.com.tr
3 manavgat'taki orman yangılarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı. Bekir pakdemirli orman yangını son dakika. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi.

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Antalya manavgat'ta yangın canli yayin son durum! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. 27 haziran 2020, 16:13 0 yorum. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat'ta yangın bölgesindeki son durumu anlatıyor. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş.

Posting Komentar

0 Komentar